Notificare privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică în condițiile Legii nr. 255/2020

Joi, 23.12.2021

În conformitate cu prevederile art. 8 alin. (1) din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, cu modificările și completă ulterioare și cu Hotărârea de Consiliu Local al Orașului Popești-Leordeni nr. 113/16.12.2021 privind declanșarea procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului-teren în suprafață de 20.000 m.p. pentru realizarea obiectivului de investiții „Amenajare Campus Preuniversitar - Creșă, Grădiniță, Școală Gimnazială și Sală de sport în orașul Popești-Leordeni”, vă notificăm intenția de expropriere a terenului deținut de dumneavoastră, astfel cum a fost identificat în Anexa nr. 2 a actului administrativ indicat, imobil afectat realizării lucrării de utilitate publică mai sus menționată.

Potrivit prevederilor art. 8 alin. (2) din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, cu modificările, precum și prin raportare la Hotărârea Guvernului nr. 53/2011 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 255/2010, respectiv prevederile art. 5 alin. (4), aveți obligația ca în termen de 20 de zile calendaristice de la data primirii prezentei să vă prezentați la sediul Primăriei Orașului Popești Leordeni, din Popești-Leordeni, str. Piața Sfânta Maria nr. 1, județ Ilfov, în vederea depunerii cererii și a documentelor care atestă dreptul dumneavoastră de proprietate sau alt drept real asupra imobilului suspus exproprierii, pentru stabilirea unei juste despăgubiri.

În situația în care vă aflați în imposibilitate de a vă prezenta, documentele care atestă dreptul dumneavoastră de proprietate sau un alt drept real, se pot transmite în copie la adresa menționată sau la adresa de e-mail: achizitii@ppl.ro.

Totodată, vă informăm că termenul de eliberare a imobilului este de 30 de zile lucrătoare de la data primirii prezentei, conform prevederilor art. 8 alin. (22) din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, cu modificările și completă ulterioare.

Anexăm prezentei: lista cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii, care constituie coridorul de expropriere, cuprinsă în Anexa nr. 2 la Hotărârea de Consiliu Local al Orașului Popești- Leordeni nr. 113/16.12.2021 și Hotărârea de Consiliu Local al Orașului Popești-Leordeni nr. 113/16.12.2021

Document semnat.