Parcări Primăria Orașului Popești-Leordeni

ÎNȘTIINȚARE

Vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu luna ianuarie 2024, ocuparea fără drept a unui loc de parcare de reședință/public va fi sancționată conform Titlului IV, Capitolul I, Procedura de blocare a roții autovehiculelor/vehiculelor care ocupă fără drept parcările publice, parcările de reședință sau domeniul public și privat al orașului Popești- Leordeni din Metodologia de gestionare a locurilor de parcare aflate pe domeniul public sau privat al orașului Popești-Leordeni , precum și de aplicare a unor măsuri contravenționale și/sau tehnico-administrative în ceea ce privește ocuparea fără drept a domeniului public sau privat al orașului Popești-Leordeni cu autovehicule de orice tip.

Pentru a evita aplicarea măsurilor contravenționale și/sau tehnico- administrative în ceea ce privește ocuparea fără drept a domeniului public sau privat al orașului Popești-Leordeni cu autovehicule de orice tip, vă rugăm să procedați la intrarea în legalitate.

Pentru atribuirea unui loc de parcare de reședință/loc de parcare public, consultați Metodologia de gestionare a locurilor de parcare aflate pe domeniul public sau privat al orașului Popești-Leordeni, precum și de aplicare a unor măsuri contravenționale și/sau tehnico-administrative în ceea ce privește ocuparea fără drept a domeniului public sau privat al orașului Popești-Leordeni cu autovehicule de orice tip.

ANUNȚ IMPORTANT
pentru solicitanții locurilor de parcare

Pentru a beneficia de un loc de parcare de reședință/publică, toți solicitanții trebuie să îndeplinească condițiile stipulate în HCL nr.75 din data de 18.05.2023 prin care se poate aloca un loc de parcare, iar solicitările depuse fizic sau electronic, să fie însoțite de documentele aferente, conform HCL nr.75 din data de 18.05.2023.

Începând cu data de 12.07.2023 începe etapa a doua de repartizare a locurilor de parcare (pentru al doilea loc de parcare), în zonele în care mai sunt locuri disponibile după repartizarea primului loc de parcare și după o perioadă de minim 60 de zile de la ultima alocare în zona respectivă. Toți solicitanții vor fi contactați după îndeplinirea acestor condiții.

 

Hotărârea nr. 75/18.05.2023 privind aprobarea Metodologiei de gestionare a locurilor de parcare aflate pe domeniul public sau privat al orașului Popești-Leordeni, precum și aplicarea unor măsuri contravenționale și/sau tehnico-administrative în ceea ce privește ocuparea fără drept a domeniului public sau privat al orașului Popești-Leordeni cu autovehicule de orice tip.

Solicitare de atribuire loc parcare.

Întrebări frecvente.