Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „MODIFICARE DE TEMA PE PARCURSUL EXECUTIEI LUCRARILOR DE CONSTRUIRE LA OBIECTIVUL AUTORIZAT CU A.C. NR. 396/2020, AMENAJARE PARC SI CONSTRUIRE PARCARE SUPRATERANA CU REGIM DE INALTIME P+2E – MODIFICARE REGIM DE INALTIME REZULTAND P+1E+ TERASA CIRCULABILA în orașul Popești-Leordeni”

Luni, 21.11.2022

Primăria Popești-Leordeni, cu sediul in Piața Sf. Maria, nr.1, Popești-Leordeni, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „MODIFICARE DE TEMA PE PARCURSUL EXECUTIEI LUCRARILOR DE CONSTRUIRE LA OBIECTIVUL AUTORIZAT CU A.C. NR. 396/2020, AMENAJARE PARC SI CONSTRUIRE PARCARE SUPRATERANA CU REGIM DE INALTIME P+2E – MODIFICARE REGIM DE INALTIME REZULTAND P+1E+ TERASA CIRCULABILA în orașul Popești-Leordeni”, propus a fi amplasat în Popești-Leordeni, strada Drumul Fermei nr 91F, titular Primăria Popești-Leordeni.

Informații privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția Pentru Protecția Mediului București, str. Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6 si la sediul Primăriei Popești-Leordeni din Piața Sf. Maria nr 1, oraș Popești-Leordeni, în zilele de Luni pana Vineri între orele 09:00-12:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția Pentru Protecția Mediului București, str. Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6.