Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „MODIFICARE DE TEMA PE PARCURSUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE LA OBIECTIVUL AUTORIZAT CU A.C. NR. 396/2020, AMENAJARE PARC SI CONSTRUIRE PARCARE SUPRATERANA CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E - MODIFICARE REGIM DE ÎNĂLȚIME REZULTÂND P+1E+TERASA CIRCULABILĂ în orașul Popești-Leordeni”

Joi, 15.12.2022

Primăria Popești-Leordeni, titular al proiectului „MODIFICARE DE TEMA PE PARCURSUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE LA OBIECTIVUL AUTORIZAT CU A.C. NR. 396/2020, AMENAJARE PARC SI CONSTRUIRE PARCARE SUPRATERANA CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E - MODIFICARE REGIM DE ÎNĂLȚIME REZULTÂND P+1E+TERASA CIRCULABILA în orașul Popești-Leordeni”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare.

NU SE SUPUNE EVALUĂRII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUĂRII ADECVATE/EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APĂ
de către Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „MODIFICARE DE TEMA PE PARCURSUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE CONSTRUIRE LA OBIECTIVUL AUTORIZAT CU A.C. NR. 396/2020, AMENAJARE PARC SI CONSTRUIRE PARCARE SUPRATERANA CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E - MODIFICARE REGIM DE ÎNĂLȚIME REZULTÂND P+1E+TERASA CIRCULABILA în orașul Popești-Leordeni”, propus a fi amplasat în Popești-Leordeni, strada Drumul Fermei nr. 91F, titular Primăria Popești-Leordeni.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov: București, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de Luni - Vineri intre orele 9.00 - 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmif.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov - București, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.