Anunț privind înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

Joi, 13.10.2022

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului 714/2022 cu privire la Criteriile pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, respectiv art. 11 specifică faptul că:
(2) Obligația înregistrării prevăzută la alin. (1) revine și proprietarilor de sisteme individuale adecvate construite înainte de intrarea în vigoare a prezentului act normativ, în termen de 180 de zile de la intrarea în vigoare a hotărârii Guvernului de aprobare a prezentelor criterii.

Prin urmare, pentru a realiza înregistrarea menționată mai sus, aveți obligația de a completa formularul, însoțit de documentele specificate (în copie):
- Autorizația de Construcție
- Procesul-verbal de recepție la terminarea lucrărilor
- Contract prestări servicii vidanjare
- CI proprietar
- Aviz de gospodărire a apelor (ANAR)

Formularul însoțit de documente (în copie) pot fi transmise fie on-line pe adresa de e-mail: registratura@ppl.ro, sau fizic la sediul Primăriei din Pța. Sfânta Maria nr. 1, Serviciul Registratură.

Formularul îl puteți descărca accesând linkul de mai jos:

Descarcă: Formular de înscriere în registru de evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și epurarea apelor uzate