Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Miercuri, 22.09.2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., titular al proiectului „Autostrada de Centură București, km 0+000- km 100+900”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Națională pentru Protecția Muncii, prin care proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru modificările aduse proiectului: „Autostrada de Centură București, km 0+000- km 100+900” propuse a fi realizate pe teritoriul județului Ilfov, localitățile : Berceni, Cernica, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Dărăști - Ilfov, Dragomirești Vale, Domnești, Glina, Jilava, Vidra, 1 Decembrie, Bragadiru, Măgurele și Popești-Leordeni.

Având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19. până la ieșirea din starea de alertă, informațiile privind proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate doar online iar observațiile publicului se primesc zilnic prin poștă, prin fax la nr. 0212071130 și pe următoarele adrese de e- mail: autorizari@anpm.ro și office@andnet.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului pe adresa de email: autorizari@anpm.ro.