Anunț public privind depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amenajare parc si parcare, cu regim de înălțime P+2E in Orașul Popești-Leordeni”

Miercuri, 23.09.2020

Primăria Popești-Leordeni, cu sediul in Piața Sf Maria, nr.1, Popești-Leordeni, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amenajare parc si parcare, cu regim de înălțime P+2E in Orașul Popești-Leordeni”, propus a fi amplasat in Popești-Leordeni, strada Drumul Fermei nr 91F, titular Primăria Popești-Leordeni.

Informații privind proiectul propus/memorial de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția Pentru Protecția Mediului București, str. Aleea Lacul Morii nr 1, sector 6 si la sediul Primăriei Popești-Leordeni din Piața Sf Maria nr 1, oraș Popești-Leordeni, in zilele de Luni pana Joi intre orele 09:00-13:00 si Vineri intre orele 09:00-12:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția Pentru Protecția Mediului București, str. Aleea Lacul Morii nr 1, sector 6.