Anunt public privind decizia etapei de incadrare Primaria Popesti-Leordeni

Luni, 19.10.2020

Primăria Popești-Leordeni, cu sediul in Piața Sf Maria, nr.1, Popești-Leordeni, titular al proiectului “Amenajare parc si parcare, cu regim de înălțime P+2E in Orașul Popești-Leordeni”, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare
NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUARII ADECVATE/EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA
de catre agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Amenajare parc si parcare, cu regim de înălțime P+2E in Orașul Popești-Leordeni”, propus a fi amplasat in Popești-Leordeni, strada Drumul Fermei nr 91F.

Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov: București, str. Aleea Lacul Morii nr 1, sector 6 in zilele de Luni pana Joi intre orele 09:00-13:00 si Vineri intre orele 09:00-12:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: office@apmif.anpm.ro.

Observațiile/contestatiile publicului se primesc la sediul Agenția Pentru Protecția Mediului București, str. Aleea Lacul Morii nr 1, sector 6, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Document semnat.