Anunț public privind depunerea solicitării de revizuire a acordului de mediu

Vineri, 12.03.2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A anunță publicul interesat asupra depunerii modificărilor aduse proiectului de infrastructură: „Autostrada de Centură București, km 0+000- km 100+900”, propuse a fi realizate pe teritoriul județului Ilfov, localitățile : Berceni, Cemica, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Dărăști Ilfov, Dragomirești Vale, Domnești, Glina, Jilava, Vidra, 1 Decembrie, Bragadiru, Măgurele și Popești-Leordeni.

Memoriul de prezentare este afișat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând domeniul Reglementări/Acord de mediu/Documentații procedură EMI și EA și pe pagina web a CNAIR (www.cnadnr.ro).

Având în vedere declararea și prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19, până la ieșirea din starea de alertă, informațiile privind modificările aduse proiectului pot fi consultate online iar observațiile publicului se primesc zilnic prin poștă, prin fax la nr. 0212071130 și online pe următoarele adrese de e-mail: autorizari@anpm.ro și office@andnet.ro.

Documente semnate.