Anunţ public privind decizia etapei de încadrare „Construire patru hale comerț, depozitare cu birouri P, împrejmuire și utilități”

Miercuri, 4.03.2020

DELTA CARPET SRL, reprezentată de dl. Nacu Serghei, titular al proiectului: „Construire patru hale comerț, depozitare cu birouri P, împrejmuire și utilități” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare.

NU SE SUPUNE EVALUĂRII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUĂRII ADECVATE/EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APĂ de către Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire patru hale comerț, depozitare cu birouri P, împrejmuire și utilități” propus a fi amplasat în jud. Ilfov, oraș Popești-Leordeni, str. Pavel Ceamur nr.2B , NR. CAD. 123448.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din București, Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12, precum și la: http://apmif.anpm.ro/.

Observațiile și contestațiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov-București, Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.