Acordarea de servicii terapie/recuperare gratuită, pentru copiii cu nevoi speciale de pe raza orașului Popești-Leordeni (cei cu probleme medicale) în limita locurilor disponibile

Joi, 16.05.2019

Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 45/16.04.2019, s-a aprobat încheierea acordului de parteneriat între PRIMĂRIA ORAŞULUI POPEŞTI-LEORDENI -DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ și FUNDAȚIA FARA, având ca obiect colaborarea părţilor, în vederea susținerii și promovării incluziunii sociale a familiilor copiilor cu dizabilități, precum și creșterea calității vieții acestora. Beneficiari ai programului, vor fi copii cu dizabilități cu precădere din raza orașului Popești-Leordeni, copii cu dizabilități din judeţul Ilfov și București, precum și suport familiilor acestora (cu posibilități materiale limitate).
Acordarea serviciilor de recuperare cu titlu gratuit, se vor face la Centrul de recuperare „Rafael” al Fundației FARA, situat în Str. Anton Pann 6 A, Popești-Leordeni, jud. Ilfov.

Prin acest parteneriat încercăm să realizăm integrarea copiilor cu dizabilități în societate, prin deprinderea unor abilități de viață independentă, dar și suport părinților față de problematica copiilor cu nevoi speciale.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați dnei Voinea Altina.