Anunț public privind impactul asupra mediului, ECOAQUA S.A.

Marți, 16.04.2019

ECOAQUA S.A anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvata, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apa, pentru proiectul “PROIECT REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATA PENTRU ARIA DE OPERARE A OPERATORULUI REGIONAL IN JUDEȚELE CĂLĂRAȘI SI IALOMIȚA IN PERIOADA 2014-2020”, propus a fi amplasat in județele: Călărași, Ialomița, Ilfov precum si in Municipiul București.
Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Călărași poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele si studiile, după caz, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, mun. Călărași, str. Chiciu nr. 2, jud. Călărași si la sediul ECOAQUA S.A., cu sediul in jud. Călărași, mun. Călărași, str. Progresul, bl. BBB, etaj 3, în zilele de luni-joi, între orele 08.00-16.00 si vineri intre orele 08.00-13.00. Documentele menționate sunt disponibile și la următoarea adresă de internet. www.apmcl.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvata, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apa, va avea loc la Consiliul Județean Călărași, cu sediul in mun. Călărași, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, jud. Călărași, în data de 20.05.2019, începând cu orele 12.00.
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, str. Chiciu, nr. 2, jud. Călărași, până la data de 20.05.2019 (data dezbaterii publice).