Anunț public privind decizia de încadrare

Marți, 5.03.2019

NITU NICULAE, titular al proiectului CONSTRUIRE CLĂDIRE CU FUNCȚIUNE MIXTA PREPONDERENT COMERCIALA, BIROURI, SPATII PENTRU DEPOZITARE, AMPLASARE TOTEM. POST TRAFO, PLATFORME BETONATE, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, PARCARI SI ACCESE, BRANȘAMENTE SI UTILITATE FIRMA/RECLAMA SI ÎMPREJMUIRE anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI ILFOV, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul:
• CONSTRUIRE CLĂDIRE CU FUNCȚIUNE MIXTA PREPONDERENT COMERCIALA, BIROURI, SPATII PENTRU DEPOZITARE. AMPLASARE TOTEM, POST TRAFO, PLATFORME BETONATE, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, PARCARI SI ACCESE, BRANȘAMENTE SI UTILITATE FIRMA/RECLAMA SI ÎMPREJMUIRE, propus a fi amplasat în SOS. OLTENIȚEI NR. 19, POPESTI-LEORDENI, ILFOV.

*) Se va menționa dacă se derulează și procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier pentru proiectul în cauză.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului ILFOV din ALEEA LACUL MORII NR.I. SECTOR 6, BUCUREȘTI, în zilele de LUNI-VINERl, între orele 9-12, precum și la următoarea adresă de internet http://apmif.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.