Anunț VITAL BLUEAQUA S.R.L.

Vineri, 9.3.2018

Ref: Imposibilitate realizare branşamente noi la reţeaua existentă de alimentare cu apă și racorduri noi la reţeaua existentă de canalizare zone din Popești-Leordeni, judeţul Ilfov.

NOTIFICARE
nr. 611 din data de 7.3.2018

Deoarece cantitatile necesare pentru alimentare cu apa potabila, cat si debitele de ape uzate menajere ce trebuie deversate in reţeaua de canalizare sunt in creştere in oraşul Popesti-Leordeni din cauza dezvoltării imobiliare accelerate, prin prezenta va informam ca Vital Blueaqua SRL, in calitate de operator al reţelelor de alimentare cu apa si de canalizare din Popesti-Leordeni, nu va putea sa mai emită avize de bransare/racordare la reţelele existente de alimentare cu apa si de canalizare de pe străzile:

  • Strada Oituz (si drumurile private adiacente);
  • Strada Amurgului (si drumurile private adiacente);
  • Strada Drumul Fermei (si drumurile private adiacente);
  • Strada Biruinţei (si drumurile private adiacente). Pentru zona cuprinsa intre străzile Drumul Fermei, Biruinţei, Miraslau, Solstiţiului si Popeşti Vest s-a transmis anterior o notificare cu numărul 2789 din data de 15.12.2017 (inregistrata intern de către Primăria Popesti-Leordeni cu numărul 39948 in data de 21.12.2017);
  • Strada Solstiţiului si străzile adiacente (pe tronsonul cuprins intre străzile Amurgului si Drumul Fermei);
  • Strada Leordeni (pe zona cuprinsa intre intersecţia cu strada Speranţei si Domnita Balasa) inclusiv străzile adiacente: Speranţei, Orizontului, Răsăritului (si drumurile private adiacente).

Menţionam ca aceasta situaţie va fi prelungita pana la implementarea unor soluţii de creştere a debitelor de apa potabila ce pot alimenta zonele in cauza (modernizarea conductelor prin montarea unor tubulaturi noi cu diametre mărite), creşterea capacitatii de apa potabila ee poate fi furnizata de către operator (prin realizarea de noi foraje de captare a apei brute cat si construcţia de noi gospodarii de apa si tratare pentru distribuţia acesteia), cat si creşterea capacitatii de preluare a debitelor de apa uzata menajera a reţelei existente de canalizare.

Prezenta notificare devine valabila din momentul luării la cunoştinţa de către Primăria Popesti- Leordeni.

Rămânem la dispoziţia dvs. pentru orice alte detalii suplimentare pe care le consideraţi necesare la:

  • punct de lucru Vital Blueaqua S.R.L. din jud. Ilfov, Oraş Popeşti-Leordeni str. Garian Alexandru nr.6 - Relaţii cu clienţii, program de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00
  • telefon: 021.361.43.91
  • e-mail: office@vitalblueaqua.ro

[ FACSIMIL ]