Dispoziție
privind convocarea în ședință ordinară a Consiliului local al orașului Popești-Leordeni

Primarul orașului Popești-Leordeni;

  • în conformitate cu prevederile art.39, alin.(1) din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată şi actualizată;
  • în temeiul dispozițiilor art.68 alin.1 coroborat art.115, alin.(1), lit.a din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Dispun

  • Articol unic: Se convoacă Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni în şedinţă ordinară, în data de 18.05.2017, ora 15:00, la sediul Primăriei oraşului Popeşti-Leordeni din Şoseaua Olteniţei nr.31A, cu următoarea ordine de zi:
    1. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducere in intravilan a terenului in vederea construirii de locuinte max. P+2E" - initiator Primar Petre Iacob.
    2. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducere in intravilan in vederea amplasarii statie de baza pentru servicii de comunicatii electronice Hmax= 30m, amenajare circulatii, anexe si utilitati" - initiator Primar Petre Iacob.
    3. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducerea terenului in intravilan in vederea construirii de locuinte Ds+P+4E+5R si functiuni complementare , anexe si utilitati" - initiator Primar Petre Iacob.
    4. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Zonal pentru obiectivul ,,Ansamblu hale productie-depozitare, prestari servicii, spatii administrative amenajare circulatii, anexe si utilitati" - initiator Primar Petre Iacob.
    5. Proiect de hotarare privind aprobarea planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducere in intravilan in vederea construirii unei locuinte individuale P+1E+M, amenajare circulatii, anexe si utilitati" - initiator Primar Petre Iacob.
    6. Proiect de hotarare privind acceptarea unui contract de sponsorizare din partea firmei SC STEEL BUSINESS PROFILES SRL, pentru materiale de constructii - initiator Primar Petre Iacob.
    7. Diverse.

Dipoziția nr. 142 din 11.05.2017

Document semnat
Dipoziția nr. 142 (44.76 KB)