Dispoziție
privind convocarea în ședință ordinară a Consiliului local al orașului Popești-Leordeni

Primarul orașului Popești-Leordeni;

  • în conformitate cu prevederile art.39, alin.(1) din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată şi actualizată;
  • în temeiul dispozițiilor art.68 alin.1 coroborat art.115, alin.(1), lit.a din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Dispun

  • Articol unic: Se convoacă Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni în şedinţă ordinară, în data de 10.04.2017, ora 15:00, la sediul Primăriei oraşului Popeşti-Leordeni din Şoseaua Olteniţei nr.31A, cu următoarea ordine de zi:
    1. Proiect de hotarare privind insusirea Raportului anual privind starea economica, sociala al orasului Popesti-Leordeni - initiator Primar Petre Iacob.
    2. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetare pe sectiunile de functionare si de dezvoltare ale bugetului local al orasului Popesti-Leordeni la finele trimestrelor I, II, III pe anul 2015 si a contului de incheiere a executiei bugetare si bilantului contabil la 31.12.2015 - initiator Primar Petre Iacob.
    3. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetare pe sectiunile de functionare si de dezvoltare ale bugetului local al orasului Popesti-Leordeni la finele trimestrelor I, II, III pe anul 2016 si a contului de incheiere a executiei bugetare si bilantului contabil la 31.12.2016 - initiator Primar Petre Iacob.
    4. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de oportunitate pentru fundamentarea si stabilirea solutiilor optime de delegare a gestiunii serviciului de iluminat din orasul Popesti-Leordeni - initiator Primar Petre Iacob.
    5. Proiect de hotarare privind aprobarea caietului de sarcini privind delegarea prin concesiune a gestiuni serviciului de iluminat public din orasul Popesti-Leordeni initiator Primar Petre Iacob.
    6. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,, Introducere in intravilan in vederea construirii unui ansamblu locuinte colective Rhmax S+P+4E+5 retras si functiuni complementare, amenajari circulatii, parcari subterane, anexe si utilitati" - initiator Primar Petre Iacob.
    7. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru obiectivul ,,Amenajare acces din Soseaua de Centura - initiator Primar Petre Iacob.
    8. Proiect de hotarare privind aprobarea planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducere in intravilan in vederea construirii ansamblu hale depozitare P+l E, amenajare circulatii, anexe si utilitatii"- initiator Primar Petre Iacob.
    9. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducere in intravilan in vederea construirii de locuinte colective P+5E+EM+M, amenajare acces, anexe si utilitati"- initiator Primar Petre Iacob.
    10. Proiect de hotarare pentru aprobarea planului urbanistic Zonal pentru obiectivul ,,Introducere in intravilan in vederea construirii de locuinte max P+2E" - initiator Primar Petre Iacob.
    11. Diverse.

Dipoziția nr. 85 din 28.03.2017

Document semnat
Dipoziția nr. 85 (34.26 KB)