Proiect de hotărâre
cu privire la depunerea cererii de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 Fondul local, pentru obiectivul de investiții „Extindere sistem de supraveghere” în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni.

  • Văzând:
    • Inițiativa consilierilor locali ai Alianței USR PLUS Popești-Leordeni, elaborată în baza art. 129 alin. (1), alin. (2) și art. 196 alin. (1) lit. a) din Ordonanța de Urgență nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ, cu privire la depunerea cererii de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 Fondul local, pentru obiectivul de investiții „Extindere sistem de supraveghere” în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov;
  • Ținând cont de:
    • Apelul de proiecte lansat în cadrul Componentei 10 - Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local);
    • Art. 5 și art. 9 din H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice;
    • Art. 44 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aprobă depunerea cererii de finanțare pentru apelul de proiecte din cadrul Componentei 10 - Fondul Local, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), axa de investiție Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), pentru obiectivul de investiții „Extindere sistem de supraveghere” în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov.
  • Art. 2. – (1) Se aprobă întocmirea documentației aferente proiectului propus, necesară în cadrul depunerii cererii de finanțare.
    (2) Cheltuielile necesare pentru întocmirea documentației prevăzute la Art. 2 alin. (1) vor fi acoperite din bugetul local al orașului Popești-Leordeni.
  • Art. 3. – În vederea depunerii cererii de finanțare pentru proiectului propus, întocmirii documentației aferente acestuia, se vor respecta procedurile stabilite în Ghidul specific Fondului Local, precum și în documentația complementară acestuia.
  • Art. 4. – Primarul orașului Popești-Leordeni, prin intermediul compartimentelor de specialitate va demara procedura depunerii cererii de finanțare pentru proiectul propus din cadrul Componentei 10 - Fondul Local în cadrul Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), întocmirii și aprobării documentației aferente dosarului de finanțare al acestuia.
  • Art. 5. – Prezenta hotărâre va fi comunicată prin grija Secretarului general al orașului Popești-Leordeni și a Instituției Primarului orașului Popești-Leordeni și va fi adus la cunoștință publică, prin afișarea la sediul primăriei, precum și pe pagina de internet www.ppl.ro.
Document semnat