Proiect de hotărâre
privind aprobarea întocmirii documentației studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici în vederea realizării obiectivului de investiții „Construcție școală gimnazială cu clasele 0-VIII și grădiniță cu program prelungit” în orașul Popești-Leordeni, jud. Ilfov

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni.

  • Având în vedere:
    • Inițiativa consilierilor locali ai Alianței USR PLUS Popești-Leordeni, elaborată în baza art. 129 alin. (1), alin. (2) și art. 196 alin. (1) lit. a) din ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ, privind aprobarea întocmirii documentației studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici în vederea realizării obiectivului de investiții „Construcție școală gimnazială cu clasele 0 - VIII și grădiniță cu program prelungit” în orașul Popești-Leordeni, jud. Ilfov;
    • H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate de fonduri publice cu modificările și completările ulterioare;
    • REGULAMENTUL GENERAL DE URBANISM din 27 iunie 1996 (**republicat**);
    • Legea 273/ 2006 privind finanțele publice locale cu modificările și completările ulterioare;
    • Art. 355 și art. 361 alin. (2) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ,

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aprobă întocmirea documentației studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici privind realizarea obiectivului de investiții „Construcție școală gimnazială cu clasele 0-VIII și grădiniță cu program prelungit”, în orașul Popești-Leordeni, jud. Ilfov, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice.
  • Art. 2. – Serviciile de proiectare vor avea în vedere două terenuri: terenul cu nr. cadastral 117515 cu o suprafață de 22.300 mp, situat între străzile Mirăslău și Școlii (conform Anexa nr. 1), Popești-Leordeni, Ilfov și terenul cu nr. cadastral 110816, cu o suprafață de 23.282 mp, situat în orașul Popești-Leordeni, jud. Ilfov, între str. Biruinței și str. Mirăslău conform planului de amplasament din Anexe nr. 2, parte integrantă din această hotărâre.
  • Art. 3. – Pentru stabilirea suprafeței terenului necesar obiectivului de investiții, se va lua în calcul acomodarea unui număr de 1.100 de elevi din clasele 0-VIII și un număr de 200 de copii din învățământul preșcolar.
  • Art. 4. – Finanțarea achiziției serviciilor pentru realizarea documentației prevăzută la art. 1, pentru realizarea obiectivului „Construcție școală gimnazială cu clasele 0 - VIII și grădiniță cu program prelungit” în orașul Popești-Leordeni, jud. Ilfov se va asigura din bugetul local.
  • Art. 5. – Primarul orașului Popești-Leordeni, prin intermediul aparatului de specialitate al primarului, va duce la îndeplinire dispozițiile prezentei hotărâri.
  • Art. 6. – Prezenta hotărâre va fi comunicată și adusă la cunoștința publică prin grija Secretarului general al orașului Popești-Leordeni prin afișarea la sediul primăriei, precum și pe pagina de internet www.ppl.ro.
Document semnat