Proiect de hotărâre
privind aprobarea încheierii acordului de parteneriat între Consiliul local al orașului Popești-Leordeni – Direcția de Asistență Socială și Opera Comică pentru Copii

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni

  • Având în vedere referatul de specialitate înregistrat cu nr. 28414/19.12.2018 al Direcției de Asistență Socială, prin care se propune inițierea unui proiect de hotărâre pentru aprobarea încheierii acordului de parteneriat între Consiliul Local al orașului Popești-Leordeni – Direcția de Asistență Socială și Opera Comică pentru Copii, precum și expunerea de motive a primarului orașului Popești-Leordeni, înregistrată cu nr. 28415/19.12.2018;
  • în temeiul prevederilor art. 36 alin. (2) lit. e) și alin. (6) lit. a) pct. 1, 2, 4, 16 și art. 45 alin. (2) lit. f) din Legea nr. 215/2001, a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aprobă încheierea acordului de parteneriat între Consiliul Local al orașului Popești- Leordeni - Direcția de Asistență Socială și Opera Comică pentru Copii, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
  • Art. 2. – Primarul orașului și Secretarul orașului Popești-Leordeni, prin Direcția de Asistență Socială, vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.
Document semnat