Proiect de hotărâre
privind stabilirea domeniilor serviciilor publice și locul în care persoanele majore, apte de muncă, din familia beneficiară de venit minim garantat au obligația de a presta lunar activități în folosul comunității

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni.

  • Având în vedere referatul de specialitate al Direcției de Asistență Socială înregistrat sub nr. 26520/07.12.2018 și expunerea de motive a primarului orașului Popești-Leordeni înregistrată sub nr. 2142/15.01.2019;
  • în conformitate cu prevederile art. 6, alin. (7) din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
  • în temeiul dispozițiilor art. 36, alin. (2), lit. d), alin. (6), lit. a), pct. 19 și art. 45, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se stabilesc domeniile serviciilor publice și locurile în care persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social au obligația de a presta lunar activități în folosul comunității pe raza administrativ-teritorială a orașului Popești-Leordeni, conform Anexei 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
  • Art. 2. – (1) Prestarea activităților prevăzute la art. 1 se va face în cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al orașului Popești-Leordeni, având în vedere vârsta, sexul, starea sănătății și pregătirea profesională a prestatorului.
    (2) Evidența și supravegherea persoanelor care prestează activități în folosul comunității se va face prin grija Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al orașului Popești-Leordeni.
  • Art. 3. – Primarul prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat al orașului Popești-Leordeni va duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.
  • Art. 4. – Prezenta hotărâre va fi comunicată Instituției Prefectului Județului Ilfov, pentru obținerea vizei de legalitate și tuturor părților interesate, în termenul prevăzut de lege, prin grija Secretarului.
Document semnat