Hotărâre
privind împuternicirea doamnei Dumitrescu Elena să reprezinte Consiliul Local al orașului

Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni

  • Având în vedere Raportul de specialitate înregistrat sub nr. 34093/07.11.2012 prin care propune împuternicirea doamnei Dumitrescu Elena să reprezinte Consiliul Local al orașului Popești-Leordeni pentru a obține acordurile și avizele necesare pentru obiectivul „Construire pasarelă pietonală acoperită, care să facă legătura între stația de metrou Berceni și zona de dezvoltare din spatele metroului”, cât și expunerea de motive a primarului orașului Popești-Leordeni înregistrată sub nr. 34142/08.11.2012, precum și raportul de avizare al comisiei nr. 4 (comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea și păstrarea monumentelor istorice și de arhitectură), înregistrat sub nr. 36417/28.11.2012;
  • în temeiul dispozițiilor art. 36 alin. (1) și art. 45 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se împuternicește doamna Dumitrescu Elena să reprezinte Consiliul Local al orașului Popești-Leordeni pentru a obține acordurile și avizele necesare pentru obiectivul „Construire pasarelă pietonală acoperită care să facă legătura între stația de metrou Berceni și zona de dezvoltare din spatele metroului”.
  • Art. 2. – Primarul orașului Popești-Leordeni și doamna Dumitrescu Elena vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Președinte de ședință,
Mirea Liviu

Secretar,
Ichim Margareta

Hotărârea nr. 85 din 29.11.2012

Document semnat