Hotărâre
privind asocierea Consiliului local al orașului Popești-Leordeni cu Asociația Club Sportiv Popești-Leordeni

Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni

  • Având în vedere expunerea de motive a Primarului orașului Popești-Leordeni, înregistrată cu nr. 26775/04.09.2012, raportul de specialitate al Serviciului Administrare a Domeniului Public și Privat, înregistrat cu nr. 26776/04.09.2012 și raportul de avizare nr. 26777/04.09.2012 al comisiilor nr. 4 (comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea și păstrarea monumentelor istorice și de arhitectură), nr. 2 (comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție copii, tineret și sport-turism), și nr. 1 (pentru activități economico-financiare, servicii, comerț, gospodărie comunală, administrarea domeniului public și privat);
  • în conformitate cu prevederile art. 3 din Legea nr. 69/2000, privind educația fizică și sportul, cu modificările și completările ulterioare;
  • în temeiul dispozițiilor art. 36, alin. (2), lit. c), art. 36, alin. (7), lit. a) și art. 45, alin. (2), lit. a) și f) din Legea administrației publice locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aprobă asocierea Consiliului local al orașului Popești-Leordeni cu Asociația Club Sportiv Popești-Leordeni, în vederea realizării în comun al unor proiecte și acțiuni pentru promovarea și dezvoltarea activității sportive în orașul Popești-Leordeni.
  • Art. 2. – Se aprobă contractul de susținere financiară a Asociației Club Sportiv Popești-Leordeni în vederea participării echipei de fotbal a acesteia în Campionatul național de fotbal al României, Liga a IV-a de fotbal, Cupa României, conform Anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
  • Art. 3. – Se aprobă finanțarea de la bugetul local al orașului Popești-Leordeni în vederea participării echipelor de fotbal ale Asociației Club Sportiv Popești-Leordeni în Campionatul național de fotbal al României, Liga a IV-a de fotbal, Cupa României, în cuantum de 200.000 lei conform contractului de susținere financiară.
  • Art. 4. – Se împuternicește Primarul orașului Popești-Leordeni să semneze, în numele și pentru Consiliul local, contractul de susținere financiară.
  • Art. 5. – Se împuternicește Primarul orașului Popești-Leordeni să întreprindă demersurile necesare în vederea ducerii la îndeplinire a prezentei hotărâri.
  • Art. 6. – Comunicarea și aducerea la cunoștința publică se vor face, conform competențelor, prin grija Secretarului orașului Popești-Leordeni.

Președinte de ședință,
Năstase Iosif

Secretar,
Ichim Margareta

Hotărârea nr. 59 din 29.8.2012

Document semnat