Hotărâre
privind „aprobarea studiului de oportunitate pentru delegarea serviciului de transport public local prin curse regulate”

Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni

  • Având în vedere raportul de specialitate al Serviciului administrarea domeniului public și privat înregistrat sub nr. 2261/24.01.2012, expunerea de motive a Primarului înregistrată sub nr. 2367/25.01.2012 precum și raportul de avizare al comisiei nr. 3 (comisia juridică și de disciplină, administrație publică locală, apărarea ordinii și liniștii publice, apărarea drepturilor cetățenești, relații cu alte autorități publice locale din țară și străinătate) înregistrat sub nr.2812/2012;
  • în conformitate cu prevederile art. 1, din Legea nr. 92/2007, privind transportul public alin (1), serviciile de transport public care fac parte din sfera serviciilor comunitare de utilitate publică și cuprind totalitatea acțiunilor și activităților de utilitate publică și de interes economic și social general desfășurate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, sub controlul acestora, în scopul asigurării transportului public local;
  • în temeiul dispozițiilor art. 5, alin. (2), din Ordinul ANRSCUP nr. 263/2007, privind aprobarea Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, coroborat cu prevederile Legii nr. 92/2007, privind transportul public local și al prevederilor art. 36, alin (2), lit. d), din Legea nr. 215/2001, a administrației publice locale, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aprobă studiul de oportunitate pentru delegarea serviciului de transport public local prin curse regulate.
  • Art. 1. – Primarul și Secretarul orașului Popești-Leordeni, prin Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat, vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Președinte de ședință,
Dogaru Ion

Secretar,
Ichim Margareta

Hotărârea nr. 1 din 31.1.2012

Document semnat