Hotărâre
privind constituirea Comisiei locale de ordine publica a orașului Popești-Leordeni

Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni

  • Având în vedere inițiativa primarului orașului Popești-Leordeni exprimata prin Expunerea de motive nr. 52061/2011, referatului de specialitate al secretarului înregistrat cu nr. 52062/2011, care cuprinde justificarea în fapt și în drept a prezentului proiect de hotărâre, raportul de specialitate întocmit de secretarul orașului Popești-Leordeni care propune aprobarea prezentei hotărâri, adresa Politiei orașului Popești-Leordeni 53358/28.11.2011, privind desemnarea reprezentantului în Comisia Locala de ordine publica a orașului Popești-Leordeni precum și raportul de avizare al comisiei nr. 3 (comisia juridică și de disciplină, administrație publică locală, apărarea ordinii și liniștii publice, apărarea drepturilor cetățenești, relații cu alte autorități publice locale din țară și străinătate) înregistrat cu nr. 53653/2011;
  • ținând seama de necesitatea organizării și desfășurării in bune condiții a activității Comisiei locale de ordine publica pentru crearea unui adecvat cu privire la menținerea ordinii si siguranței publice pe teritoriul orașului Popești-Leordeni;
  • în conformitate cu prevederile art. 28 si art. 29 din Legea nr. 155/2010 Politiei Locale;
  • în temeiul art. 36 alin. (6) lit. a) pct. 7 si art. 45 alin. (1) din Legea nr. 215/2001, republicata si actualizata privind administrația publica locala.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aproba constituirea Comisiei locale de ordine publica a orașului Popești-Leordeni, organism cu rol consultativ in probleme de ordine publica, organizarea si urmărirea activitatii Politiei locale a orașului Popești-Leordeni, in conformitate cu prevederile art. 28 din Legea nr. 155/2010 a Politiei locale, in următoarea componenta:
    1. Primar - ing.Grigore TRACHE - președinte comisie
    2. Comisar sef de politie Vlasceanu Daniel - șeful Politiei Popești-Leordeni
    3. Sef Politie Locala
    4. Secretar - Margareta ICHIM
    5. Consilier local - Francisc GHEORGHE
    6. Consilier local - Dorel TUDOR
    7. Consilier local - Ionica PASCULEA.
  • Art. 2. – Se aproba Regulamentul de organizare si funcționare a Comisiei locale de de ordine publica a orașului Popești-Leordeni, conform Anexei nr. 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
  • Art. 3. – Cu ducerea la îndeplinirea a prezentei hotărâri se încredințează Primarul orașului Popești-Leordeni și Secretarul orașului Popești-Leordeni.
  • Art. 4. – Prezenta hotărâre se comunica persoanelor nominalizate în hotărâre și Instituției Prefectului Județ Ilfov.

Președinte de ședință,
Dogaru Ion

Secretar,
Ichim Margareta

Hotărârea nr. 84 din 29.11.2011

Document semnat