Hotărâre
privind aprobarea „Planului Integrat de Dezvoltare Urbana” (PIDU)

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni

  • Având in vedere Raportul de specialitate al Grupului de lucru comunitar al orașului Popești-Leordeni înregistrat sub nr. 17764/20.07.2010, prin care propune planul de acțiune investițională al orașului Popești-Leordeni pentru accesare de fonduri europene, strategie de dezvoltare a zonei de acțiune urbana (PIDU) si raportul de avizare al comisiei nr. 4 (comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea și păstrarea monumentelor istorice și de arhitectură) inregistrat sub nr. 19765/11.08.2010;
  • în conformitate cu art. 36, alin. (2), lit. b) si a art. 36, alin. (9), din Legea 215/2001, privind administrația publica locala, republicata, cu modificările si completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aproba „Planul Integrat de Dezvoltare Urbana”, cât și studiile de fezabilitate cu parametrii tehnico-economici circumscriși, direcțiile de acțiune prioritare pentru dezvoltarea localității și demersurile investiționale propuse, conform documentației anexata la prezenta.
  • Art. 2. – Primarul prin aparatul de specialitate va duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Președinte de ședință,
Tănase Petre

Secretar,
Sachetti Luigi-Giovanni

Hotărârea nr. 28 din 11.8.2010

Document semnat