Hotărâre
privind completarea Hotărârii Consiliului local nr. 3/15.01.2010

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni

  • Având in vedere adresa inregistrata la Primăria orașului Popești Leordeni cu numărul 2131/27.01.2010 a Scolii cu clasele I-VIII nr. 3 din orașul Popești Leordeni, str. Domnita Balasa, nr. 13, privind avizul Consiliului local cu privire la funcționarea ca excepție a scolii cu personalitate juridica si solicitarea expresa privind garantarea existentei capacitatii financiare pentru susținerea finanțării unitatii de invatamant si asigurarea plătii salariilor pentru personal, altul decât cadrele didactice de predare, ale căror salarii trebuie incluse in finanțare de baza (director, contabil, secretar, personal de ingrijire, paznici, fochist), precum si expunerea de motive Primarului inregistrata sub nr. 2250/28.01.2010 precum si raportul de avizare al comisiei nr. 2 (comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție copii, tineret și sport-turism).
  • În temeiul dispozițiilor art. 7 (10) din Legea Învățământului nr. 84/1995, republicata cu modificările si completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se completează Hotararea Consiliului Local nr.3/15.01.2010, cu următorul articol:
    Art. 2. – Aproba garantarea capacitatii financiare pentru susținerea finanțării unitatii de invatamant si asigurarea plătii salariilor pentru personalul, altul decât cadrele didactice de predare, ale căror salarii trebuie incluse in finanțare de baza (director, contabil, secretar, personal de ingrijire, paznici si fochist)”.
  • Art. 2. – Secretarul și Direcția Economica vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Președinte de ședință,
Niculae Anton

Secretar,
Sachetti Luigi-Giovanni

Hotărârea nr. 4 din 28.1.2010

Document semnat