Hotărâre
privind constituirea Comisiei de recepție a lucrărilor de proiectare, consultanta tehnica si execuție din programul de investiții al orașului Popești-Leordeni

Consiliul local al orașului Popești-Leordeni

  • Având in vedere: Hotărârea Consiliului local nr. 19/23.04.2009 privind unele condiționalități in evaluarea si derularea bugetului orașului Popești Leordeni pe anul 2009; Raportul de avizare al comisiei nr. 1 (pentru activități economico-financiare, servicii, comerț, gospodărie comunală, administrarea domeniului public și privat);
  • în conformitate cu dispozițiile art. 36, art. 45, alin. (2), lit. a) si art. 55, alin. (9) din Legea nr. 215/2001, a administrației publice locale, modificata si completata.

Hotărăște:

  • Art. 1. – Se aproba constituirea Comisiei de recepție a lucrărilor de proiectare, consultanta tehnica si execuție din programul de investiții al orașului Popești-Leordeni, in următoarea componenta:
    1. Tudor Dorel - Viceprimar,
    2. Nastase Iosif - Consilier locale,
    3. Niculae Anton - Consilier locale,
    4. Pasculea Ionica - Consilier locale,
    5. Gheorghe Ana - Arhitect sef.
  • Art. 2. – Plățile parțiale sau integrale către firmele de proiectare, consultanta tehnica si execuție angajate in programele de investiții se vor face numai după semnarea documentelor de recepție de către prezenta comisie, fara de care nu este permisa decontarea prin Direcția Economica a Primăriei.
  • Art. 3. – Primarul, Secretarul si Direcția Economica vor duce la îndeplinire prevederile prezentei Hotărâri.

Președinte de ședință,
Tudor Dorel

Secretar,
Sachetti Luigi-Giovanni

Hotărârea nr. 22 din 23.4.2009

Document semnat