Orașul Popești-Leordeni anunță declanșarea procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică

Vineri, 6.01.2023

Orașul Popești-Leordeni anunță declanșarea procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului - teren în suprafață de 12.526 m.p. situat pe str. Laurențiu Raiciu nr. 23 a orașului Popești-Leordeni, județul Ilfov, pentru realizarea obiectivului de investiții „Amenajare Drum și Parc Laurențiu Raiciu în orașul Popești-Leordeni”, în conformitate cu prevederile Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii Guvernului nr. 53/2011 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr 255/2010.

Lista imobilelor ce urmează a fi expropriate și planul cu amplasamentul obiectivului de utilitate publică de interes local „Amenajare Drum și Parc Laurențiu Raiciu în Orașul Popești-Leordeni”, pot fi consultate pe pagina de internet : www.primăria-popești-leordeni.ro și sunt afișate la sediul Primăriei orașului Popești-Leordeni.

Valoarea despăgubirilor pentru imobilul supus exproprierii este stabilită în baza Raportului de exaluare întocmit de Societatea Management & Evaluation Company S.R.L., prin evaluatori autorizați A.N.E.V.A.R. Ariadna Sonia Grimalschi și Raluca Ioana Dunăreanu-Șelaru.

De asemenea anunțăm titularii dreptului de proprietate sau alt drept real asupra imobilului supus exproprierii că în termen de 20 de zile calendaristice de la data primirii notificării sunt invitați să depună cereri pentru plata despăgubirilor care vor cuprinde următoarele elemente: numele și prenumele/denumirea persoanei interesate; adresa de domiciliu/sediu; actele doveditoare referitoare la existența drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat.

Document semnat. Lista imobilelor ce urmează a fi expropriate.