Contact

Primăria orașului Popești-Leordeni se află în Piața Sf. Maria, la intersecția sos. Olteniței cu str. Leordeni respectiv cu str. 1 Mai.

Adresa: Piața Sf. Maria, Nr. 1, Popești-Leordeni, Județul Ilfov.

Registratura

Direcția taxe și impozite

Juridic

Direcția economică

Resurse umane

Urbanism

Deoarece o parte a personalului din cadrul Direcției Urbanism, inclusiv Arhitectul Șef, sunt într-o situație prevăzută de art. 8 : „Izolarea se instituie pentru persoanele bolnave cu semne și simptome sugestive specifice ....”, din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologie și biologic, cererile depuse vor fi soluționate cu prelungirea termenului cu 15 zile.

Agricol

IT

Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Popești-Leordeni

Direcția de asistență socială Popești-Leordeni

Direcția Poliție Locală

  • Adresa: Șoseaua Olteniței nr. 31A.
  • Fax: 037 440 88 22;
  • email: politialocala@ppl.ro.
  • Urmare instituirii starii de urgenta si a starii de alerta, politia locala se subordoneaza operational Politiei Romane, respectiv Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov. Prin urmare, solicitarile cetatenilor privind ordinea publica si circulatia rutiera vor fi adresate Politiei oras Popesti-Leordeni.
  • Sesizarile cetatenilor in domeniul comercial, mediu, disciplina in constructii, pot fi adresate Primariei oras Popesti-Leordeni prin email, sau telefonic la nr de telefon 021 361 43 35, in intervalul orar 800 - 1630 luni-vineri.

Serviciul Achiziții Publice și Investiții Locale

Administrator public

Cabinet Primar

Viceprimar

Secretar

Ofițer de protecția datelor - DPO

Pentru date suplimentare vă rugăm să vizitați pagina: Programul de funcționare și audiențe