Proces verbal

Încheiat azi 28.12.2023 ora 1400 cu ocazia ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Local al orașului Popești-Leordeni, care se desfășoară la Liceul „Radu Popescu” din str. Leordeni nr.52, convocată prin dispoziția primarului nr.616/28.12.2023 și adresa de convocare a consilierilor locali nr.70994/28.12.2023, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 165/2023 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pentru anul 2024 - inițiator Primarul orașului - Petre Iacob.

Prezența este în conformitate cu tabelul anexă la dosarul de ședință.

Se supune la vot procesul verbal al ședinței anterioare: unanimitate de voturi pentru.

Se dă citire ordinii de zi. Se supune la vot: unanimitate voturi pentru.

Punctul 1:Se dă citire documentației.
Are cuvântul doamna director Roxana I: prin proiectul de astăzi stabilim impozitele și taxele prin aplicarea coeficientului de inflație, deoarece prin amendamentul aprobat să rămână la nivelul anului 2023 am ajunge în situația să mergem pe cotele maxime, dacă nu avem o hotărâre validă. S-a eliminat cota adițională. Pentru prevederea privind reducerea de 50% pentru clădirile noi sau reabilitate s-a stabilit ca va intra ăn vigoare la data de 15.02.2024 (lucrări pentru creșterea performanței energetice, fotovoltaice);
Are cuvântul domnul consilier Lorin I: ce am votat pe repede înainte nu face decât să aducă rău în casele oamenilor. Ne-am chinuit să îndreptăm greșeala.
Are cuvântul doamna Păun C: Nu este prima dată, de câte ori a trebuit să modificăm sau completăm o hotărâre am avut ședință de consiliu.
Se supune la vot: unanimitate voturi pentru.

Se declară ședința închisă.

Președinte de ședință,
Silviu CAZACU

Secretar general al orașului,
Margareta ICHIM

Document semnat.

Înregistrarea video a ședinței