Hotărâre
privind numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov

Consiliul local al oraşului Popeşti-Leordeni

  • Având în vedere Raportul de specialitate al Serviciul Administrare Domeniului Public și Privat înregistrat sub nr. 9932/30.03.2012 și expunerea de motive a Primarului înregistrată sub nr. 9933/30.03.2012 precum și raportul de avizare al comisiei nr. 3 (comisia juridică și de disciplină, administrație publică locală, apărarea ordinii și liniștii publice, apărarea drepturilor cetățenești, relații cu alte autorități publice locale din țară și străinătate) nr. 13068/2012;
  • în conformitate cu prevederile art. 17 din Ordinul nr. 263/06.12.2007 al Președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice privind aprobarea Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, a Legii nr. 51/2006, privind serviciile de transport public local a serviciilor comunitare de utilități publice cu modificările și completările ulterioare, coroborate cu dispozițiile Legii nr. 92/2007 privind serviciul de transport public local și în baza reglementărilor Ordinului nr. 353/23.11.2007 al Ministerului Internelor și Reformei Administrative pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007;
  • în temeiul dispozițiilor Ordonanței de Urgență a Guvernului României nr. 109/14.07.2005, privind transporturile rutiere, completate și modificate de Ordonanța Guvernului nr. 27/2011 și a prevederilor art. 36, alin. (2), lit. c) și d), alin. (5), lit. a), pct. 14, art. 45, alin. (1), din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Hotărăște:

  • Art. 1. – (1) Se aprobă numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în orașul Popești-Leordeni, în următoarea componență:
    • Președinte: Crăciunescu Eozefin - șef serviciu
    • Secretar: Ichim Margareta - secretar oraș
    • Membru: Pavel Marta - director executiv
    • Membru: Gheorghe Ana- arhitect șef
    • Membru: Constantin Dan - consilier juridic
    (2) Se numesc membri de rezervă în Comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea în delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în orașul Popești-Leordeni a următoarelor persoane:
    • Membru rezervă: Niculae Daniela- inspector
    • Membru rezervă : Petre Ion - referent
    • Membru rezervă: Glavă losif- referent
  • Art. 2. – Comisia de evaluare a ofertelor constituită la art. 1 își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, aprobate prin Ordinul Președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice nr. 263/06.12.20071 și îndeplinește atribuțiile stabilite în aceste acte normative.
  • Art. 3. – Președintele comisiei prevăzute la art. 1, va înainta Consiliului local al orașului Popești-Leordeni raportul de evaluare în termen de 10 zile de la data deschiderii plicurilor exterioare.
  • Art. 4. – Atribuirea contractului de delegare a gestiunii, ofertantului declarat câștigător, pe baza raportului de evaluare, va fi aprobată de Consiliul local al orașului Popești-Leordeni, prin hotărâre, în termen de cel mult 30 de zile de la data înaintării acestuia de către președintele comisiei.
  • Art. 5. – Primarul orașului Popești-Leordeni prin comisia constituită la art. 1, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat al orașului va duce la îndeplinire prezenta hotărâre.

Președinte de ședință,
Dogaru Ion

Secretar,
Ichim Margareta

Hotărârea nr. 33 din 26.4.2012

Document semnat